Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Testovat? Do Strážného můžete i pro PCR testy na dovolenou

PRACHATICKO – placená inzerce – Ve Strážném funguje testovací místo společnosti SCIMED, které provádí antigenní testy zdarma i PCR testy pro samoplátce.

      

  Scimed s.r.o., www.scimed.cz  

  

„Provádíme antigenní testování na Covid 19 hrazené českými zdravotními pojišťovnami. Dále pak PCR testy na žádanku lékaře i pro samoplátce, PCR testy Travel potřebné pro dovolenou a za příplatek jsou možné i PCR testy ze slin. A to vše bez objednání,“ vysvětlil Václav Zikuda z české společnosti Scimed s. r. o.

Testovací místo najdete v areálu freeshopu na hraničním přechodu Strážný. Otevřeno je od pondělí do pátku a v neděli od šesti do osmnácti hodin a v sobotu od půl osmé ráno do osmnácti hodin. Pauzu na oběd má centrum od 12:30 do 13:30 hodin. MAPA, kontakt: 731 621 677.

Naše odběrová místa testují metodou PCR ze vzorků získaných odběrem z nosohltanu, z krku, ze slin nebo takzvanou kloktací. Jsme tak schopni odhalit přítomnost viru i u pacientů, u kterých se ještě neobjevily příznaky. Antigenního plošného testování se mohou ZDARMA účastnit obyvatelé ČR – respektive všechny osoby, které mají veřejné zdravotní pojištění v České republice. Kompletní informace najdete na www.scimed.cz.

Scimed je česká biotechnologická společnost založená v roce 2018. Zabýváme se jak výzkumem v oblasti buněčné terapie a regenerativní medicíny, tak i laboratorní diagnostikou detekující přítomnost nového typu koronaviru (SARS-COV-2) neboli COVID 19.

Od roku 2020 jsme také nestátním zdravotnickým zařízením a jednou z úplně prvních laboratoří pověřených Státním zdravotním ústavem (SZÚ) pro diagnostiku SARS-COV-2. Provozujeme více jak 10 stálých odběrových míst v České republice a zajišťujeme mobilní testování ve firmách, obcích, školách a dalších institucích. Pro více informací a objednávky volejte 800 225 229 nebo e-mailem na testy@scimed.cz.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

Prachatická nemocnice obnovuje od středy návštěvy u pacientů

Strážníci museli kontrolovat bohoslužby. Farnost čelila udání

Participativní rozpočet Vimperka má pauzu. Řeší se jeho pravidla

Xterra v Prachaticích letos bude. Ale bez společenské části

Vimperská zvonice by mohla otevřít už poslední týden v červnu

Zemřel tajemník prachatického městského úřadu Karel Pašek

Zimní stadion by mohl být v Prachaticích na Horním náměstí

Vimperský cyklobus vyjede letos na Šumavu také o víkendech

Tyč spadlá za jízdy z plošiny narazila do okna protijedoucího auta

Pěší zóna v Poštovní ulici má naději. Rada prověří, zda je možná

 

 

 

TOPlist

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena