Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Tyč spadlá za jízdy z plošiny narazila do okna protijedoucího auta

PRACHATICKO - 13/5 2021 - 11:40 – Policie hledá svědky nehody, při které spadla z jedoucího vozu kovová tyč, a skončila v okně protijedoucího Seatu Leon.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

K nehodě došlo už 29. dubna v Těšovicích na silnici 141 zhruba ve 12:45 hodin. A nyní se Policie ČR obrátila na veřejnost s žádostí, aby se jí ozvali svědci nebo sám viník nehody. „Ze zavinění dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který si řádně nepřipevnil náklad, a to kovovou červenou tyč, která mu za jízdy upadla z plošiny na komunikaci, odkud se dále odrazila na čelní sklo protijedoucího osobního vozidla Seat Leon,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Hrozivě vypadající nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale majitel Seatu Leon odhadl škodu na svém voze na zhruba třicet tisíc korun. „Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme,“ dodala mluvčí.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena