zprávy - foto - od čtenářů - INZERCE - redakce - CENÍK  

 
  Prachatice společně budou diskutovat o programu u dobré kávy

PRACHATICE – placená inzerce – Pokud ještě nejste rozhodnuti, koho volit, přijďte před Prior seznámit se s našimi kandidáty i naším programem.

      

   Prachatice společně - www.prachaticespolecne.cz  

Vážení spoluobčané - rychlým tempem se nám blíží komunální volby a my bychom si s Vámi ještě rádi popovídali o různých tématech, které Vás v našem městě trápí a řekli Vám, jak bychom dané problémy chtěli řešit. V pondělí 19. září budeme pro Vás připraveni před obchodním domem Prior, kde si budete moci s námi u dobré kávy popovídat a dát si k tomu něco sladkého. Budeme rádi, když si Vaše názory nenecháte pro sebe, ale přijdete je s námi prodiskutovat.

Jsme sice na místní politické scéně nováčky, ale na druhou stranu si myslíme, že máme městu co nabídnout. Všichni, kteří jsme uvedeni na naší kandidátní listině, jsme připraveni pracovat pro naše město a zejména pro Vás spoluobčany.

Je nám jasné, že toto slyšíte od všech kandidujících subjektů, ale my jsme tu šanci ještě neměli a rádi bychom jí využili a přesvědčili Vás, že to myslíme vážně. A pokud chcete nějakou změnu, tak si myslíme, že jsme pro Vás ideální volba. Ve svém středu máme odborníky v různých oborech, kteří mohou našemu městu opravdu pomoci.

Pokud nás budete chtít při volbách podpořit, poprosíme Vás o podporu takzvaným velkým křížkem navzdory tomu, že máte právo volby jedenadvaceti kandidátů napříč kandidátkami. Při pohledu na volební lístek může volič dostat pocit, že si může “křížkováním” napříč kandidátkami namixovat vlastní zastupitelstvo. Tak ale současný volební systém úplně nefunguje, protože malé křížky podpoří zejména lídry jednotlivých stran. Budeme tedy moc rádi, pokud zaškrtnete celou naši kandidátku právě jedním velkým křížkem, aby se Vaše hlasy netříštily.

Bude to pro nás závazek, který budeme chtít svojí prací naplnit. Nechceme být sdružením, které bude působit pouze v jednom volebním období, ale chceme pro město pracovat koncepčně a dlouhodobě. Jednou ze záruk, že toto myslíme vážně, můžeme brát i věkový průměr našich kandidujících.

Máme mezi sebou spoustu mladých lidí, kterým není dění v našem městě lhostejné a mají plno elánu městu pomoci, aby se nemuseli z města stěhovat pro nedostatek bytů, pracovních míst, lékařů či jiné nedostatečné občanské vybavenosti. Zejména z těchto důvodů se právě ti mladí angažují, což nebývá úplně zvykem. Na druhou stranu není naše kandidátka pouze o mladých kandidátech, ale máme ve svém středu i kandidáty středního i vyššího věku, kteří mají na tuto problematiku zase trochu jiný pohled.

Závěrem bychom Vás chtěli požádat, abyste se dostavili k volbám, pokud Vám záleží na dění v Prachaticích. Nyní můžete svým hlasem vyjádřit podporu těm, o kterých si myslíte, že jsou ochotni pracovat pro naše město, a naopak dát odpověď i těm, o kterých si myslíte, že tak nečiní, byť tu příležitost měli.

Pokud nejste ještě rozhodnuti, komu dáte svůj hlas, přijďte v pondělí před OD Prior, kde se můžete seznámit s našimi kandidáty i naším programem na období 2022 - 26. Více o nás se dozvíte také na našich webových stránkách www.prachaticespolecne.cz, nebo na našem volebním videu https://www.youtube.com/watch?v=4szwW-kpvwo.

Pokud chcete ve vedení města Prachatice nějaké nové tváře plné elánu pracovat pro město, tak volte č. 5! Volte Prachatice společně!

Děkujeme, kandidáti SNK Prachatice společně

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

OBRAZEM: Dřípatka a mykologové vystavili víc než sto druhů hub

Smůla zloděje elektrokola pokračovala. Natočila ho další kamera

Ve Vimperku padlo obvinění za pokousání chlapce psem v obličeji

prachatickoNEWS.CZ slaví narozeniny s rostoucí návštěvností

prachatickoNEWS.CZ slaví narozeniny s rostoucí návštěvností

OBRAZEM: Volarští povýšili parkourové hřiště na interaktivní

Zloděje dámského elektrokola natočila kamera obecního úřadu

Zastupitelé dali šanci zcela nové obchodní zóně ve Vimperku

Dobrovolníci oživovali rašeliniště a mokřady v národním parku

Dokument Černí Češi o Namibijcích uvede kino Národka v pátek

Národka má nový ovál, otestuje ho i náhrada Štěpánského běhu

Příjezd k centru Prachatic zkomplikuje uzavírka Janské ulice

SMS o příspěvku na bydlení stála muže z Vimperska 200 000

OBRAZEM: Deset let investic udělalo ze ZŠ Vacov moderní školu

První státní lesní mateřská škola startuje na Soumarském mostě

Do potoka unikly fekálie. Vyšetřující městský úřad k tomu mlčí

Eno-gastronomické přehlídky sýrů, ryb a vín zvou. Už o víkendu!

Houby v Pošumaví čekaly na vláhu a konečně se jí dočkaly

Robert Huneš se dočkal po dvou letech hejtmanské Zlaté šupiny

Robert Huneš se dočkal po dvou letech hejtmanské Zlaté šupiny

Vytrhl vrátka, aby se dostal k domu, kde pak nadával a pral se

 
 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena