zprávy - foto - od čtenářů - INZERCE - redakce - CENÍK  

 
  Prachatice společně nabízí nové tváře a řadu důležitých změn

PRACHATICE – placená inzerce – Představujeme vám hlavní lídry našeho sdružení Jana Kotrbu, Pavla Hodinu, Marii Machovcovou a Václava Müllera.

      

   PRACHATICE SPOLEČNĚ   

Vážení spoluobčané, přijměte od nás pozvání k volbám do Zastupitelstva města Prachatice, které jsou již opravdu za dveřmi. Právě Váš hlas může rozhodnout o tom, kdo v dalších letech povede naše město a bude rozhodovat o hospodaření města. Počítá se opravdu každý hlas, proto je i ten Váš velmi důležitý. Pokud nejste ještě rozhodnuti, koho podpoříte, zvažte volbu čísla 5, což je SNK Prachatice společně!

Jsme jediné sdružení, které nemá nominaci politické strany, a zároveň všichni kandidáti jsou bez politické příslušnosti. Máme ve svém středu schopné, pracovité, vzdělané a kompetentní kandidáty, kteří mají městu opravdu co nabídnout a zároveň jsou připraveni pracovat pro naše město, nikoliv pro svůj osobní profit.

Pokud chcete ve vedení města Prachatice nějakou změnu a zároveň nové tváře, věříme, že jsme to právě my, kdo by si zasloužil dostat od Vás šanci. Podpořte nás proto, prosíme, velkým křížkem, aby se Vaše hlasy netříštily a my měli šanci se dostat do zastupitelstva ve větším počtu a měli o to větší vliv na rozhodování o dění v našem městě. Pevně věříme, že Vás nezklameme.

Pro ty, co nás ještě detailněji neznáte, se Vám nyní představí naši kandidáti, kteří jsou na předních místech naší kandidátky. - Šťastnou ruku při volbách a krásný nadcházející podzim Vám přejí kandidáti SNK Prachatice společně

Mgr. Jan Kotrba (29 let)
Narodil jsem se v Prachaticích a s výjimkou studia na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci (obor právo a právní věda) žiji v Prachaticích celý život. Dnes působím jako právník v územní samosprávě. Pracovní zkušenost jsem načerpal také na Svazu měst a obcí v Praze. Jsem zároveň lektorem v oboru Správní právo. Absolvoval jsem také různé studijní pobyty v zahraničí (Plovdiv, Dublin).
Mezi mé záliby patří cestování, cizí jazyky (v poslední době zejména španělština), dobré jídlo a politika. Osobně jsem velmi rád, že se nám podařilo složit kvalitní kandidátní listinu s lidmi, kteří mají zájem pracovat pro město Prachatice.

Ing. Pavel Hodina (47 let)
Jsem prachatickým rodákem, ale vyrůstal jsem v nedalekých Lažištích. Nyní již 20 let žiji v Prachaticích. Jsem šťastně ženatý a s manželkou Stanislavou vychováváme dvě dcery.
Vystudoval jsem Střední lesnickou školu v Písku a v nedávné minulosti jsem dokončil studium na Provozně ekonomické fakultě ČZU Praha obor Veřejná správa a regionální rozvoj. I přes náročné zaměstnání a při výchově dcer jsem vystudoval s vyznamenáním, na což jsem náležitě hrdý.
Pracuji ve stavebnictví na manažerské pozici a v současné době vedu tým třiceti rozpočtářů a přípravářů výroby.
Mezi mé koníčky patří sport, cestování s rodinou, posezení s přáteli a geografie. Mým mottem je známé přísloví„Co můžeš udělat hned, neodkládej na zítřek!“ Potrpím si na dochvilnosti a nemám rád namyšlené hlupáky.

Marie Machovcová (28 let)
Narodila jsem se v prachatické nemocnici, ale dětství jsem prožila ve Strunkovicích nad Blanicí. Nyní žiju se svým manželem Zdeňkem 11 let v Prachaticích. Vychováváme pětiletého syna a jeden přírůstek právě nyní očekáváme.
Vystudovala jsem Střední pedagogickou školu zde v Prachaticích. Při studiu jsem absolvovala několik brigád různých profesí (servírka, baristka, dělnice, prodavačka, pokojská), což mi přineslo mnoho zkušeností. Od roku 2014 pracuji již ve svém oboru. V MŠ ve Ktiši pracuji jako vedoucí pedagog. Tato práce mne velmi naplňuje a beru jí jako poslání. Jsem vděčná, že mohu vykonávat takovou práci, která mě baví.
Mezi mé záliby patří rybaření, výlety do přírody s rodinou, sport a posezení s přáteli. Řídím se mottem: „Když mohu, ráda pomohu“. Vyhledávám společnost veselých a upřímných lidí, kteří mají srdce na dlani, tak jako já.

Václav Müller (61 let)
Studoval jsem na Střední průmyslové škole v Kutné Hoře, obor mechanik elektronických zařízení. V roce 1990 jsem začal podnikat a vedl jsem úspěšně svou firmu v oblasti oprav televizních zařízení. Od roku 2011 je zaměstnán jako technický pracovník v Nemocnici Prachatice a. s. V této instituci působím od roku 2021 také jako člen dozorčí rady.
Mezi mé záliby patří hudba (aktivně) a rodina. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

Festival NaturVision vás na Šumavě vezme do úchvatné přírody

Talentované mládí volyňské průmyslovky rozjasnilo Dolní bránu

OBRAZEM: Krampusové masky přetvořily sklepy v alpské peklo

BRAZEM: Krampusové masky přetvořily sklepy v alpské peklo

Do letního kina/amfiteátru přišlo první měsíc 1575 návštěvníků

OBRAZEM: Dřípatka a mykologové vystavili víc než sto druhů hub

Smůla zloděje elektrokola pokračovala. Natočila ho další kamera

Ve Vimperku padlo obvinění za pokousání chlapce psem v obličeji

prachatickoNEWS.CZ slaví narozeniny s rostoucí návštěvností

prachatickoNEWS.CZ slaví narozeniny s rostoucí návštěvností

OBRAZEM: Volarští povýšili parkourové hřiště na interaktivní

Zloděje dámského elektrokola natočila kamera obecního úřadu

Zastupitelé dali šanci zcela nové obchodní zóně ve Vimperku

Dobrovolníci oživovali rašeliniště a mokřady v národním parku

 
 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena