Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pronesl přes pokladnu bednu piva. Dlouho se z ní ale neradoval

VIMPERK - 9/3 2022 - 13:23 – Podařilo se mu dostat přes pokladnu supermarketu basu piva bez placení. Na parkovišti o ni ale přišel a nepomohl ani útěk.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

 

Vimperští policisté dnes 9. března informovali o sdělení obvinění mladému muži, který čelí podezření z krádeže bedny jedenáctistupňového piva v jednom z vimperských supermarketů. K incidentu došlo v polovině února a jeho hlavním aktérem je podle výsledků vyšetřování pětadvacetiletý muž.

„Podezřelý v polovině února odcizil v jednom vimperském supermarketu pivo. S přepravkou Svijanského Mázu 11° prošel přes pokladnu bez placení, načež byl pracovníkem ostrahy dopaden na parkovišti před prodejnou. Ten mu kradené zboží odejmul, pachatel ale před příjezdem policie z místa utekl,“ popsala událost prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Vimperští policisté však muže rychle dopadli a nyní mu sdělili obvinění z krádeže. Jde přitom o recidivistu, který už byl v posledních třech letech za krádež trestán. Případ je policisty řešen ve zkráceném přípravném řízení.

 
 

ZPRÁVY

 
     
  Divadelní Štít 2022 pokračoval představením Dokud se tančí

Vimperští dali na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny také milion korun

Z trafiky vzal losy a tabákové výrobky za bezmála 160 000 korun

Prachatice daly na pomoc Ukrajině milion a připravují ubytování

Hotel Park otevřel účet pro uprchlíky z Ukrajiny, které přijímá

 
 

TOPlist

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena