Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Z trafiky vzal losy a tabákové výrobky za bezmála 160 000 korun

VIMPERK - 8/3 2022 - 11:57 – Vimperští policisté dnes informovali, že se jim podařilo objasnit vloupání do trafiky v Kaplířově ulici loni v prosinci.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

 

K násilnému vloupání do trafiky došlo ve středu 15. prosince mezi druhou a pátou hodinou ráno. První odhad škody byl tehdy sto tisíc korun, ale později výrazně narostl, jak se vyčíslovala hodnota všeho, co zmizelo. Na místě zajišťoval stopy policejní technik a policisté žádali o pomoc případné svědky. Nakonec pak zjistili, že vloupání má na svědomí sedmatřicetiletý muž.

„Z trafiky odcizil 986 kusů stíracích losů, 459 kusů krabiček cigaret různých značek, elektronickou cigaretu, včetně deseti kusů náplní, 51 kusů balení tabáku, 15 kusů SIM karet a dále mobilní telefon značky Xiaomi Redmi,“ řekla dnes 8. března prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Muž už si od vimperských policistů převzal obvinění z krádeže a případ je řešen formou zkráceného přípravného řízení. To znamená, že soud o vině a trestu rozhodne formou trestního příkazu v nejbližších týdnech.

 
 

ZPRÁVY

 
     
  Prachatice daly na pomoc Ukrajině milion a připravují ubytování

Hotel Park otevřel účet pro uprchlíky z Ukrajiny, které přijímá

ŠTÍT se vrátil! V Prachaticích začal svátek amatérských divadel

Městská galerie Volary představuje rodačku, malířku Leny Zweck

TOPlist

 
 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena