ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Reklamní zpráva v deníku prachatickoNEWS.CZ

TENTO TYP REKLAMY nabízíme coby rychle oslovující prostředek propagace s trvale nízkou cenou a přitom na nejviditelnějším místě našich webových novin.

prachatickoNEWS.CZ

Placená zpráva na hlavní straně je užitečný nástroj, kterým je možné snadno, rychle a levně propagovat například akční nabídky, změny v sídle či otevírací době, zahájení podnikání, rozšíření vaší nabídky o nové služby nebo zboží. A stejně tak účinná může být v případě zveřejňování nejrůznějších oznámení institucí či plnění povinné publicity projektů, u kterých to požaduje donátor.

Zpráva je umístěna na první pozici na hlavní straně a pak postupně klesá stránkou, jak jsou zveřejňovány další příspěvky. Smazána je až po dvou týdnech a celou tu dobu je na očích lidem, kteří si prochází aktuální i starší zprávy našeho deníku. První pozice ve sloupci zpráv na hlavní straně je nejsledovanějším místem prachatickoNEWS.CZ.

Zpráva přitom může být textová, ale je možné ji zpracovat i z letáku. Viz příklady:

 

Vybíráte řemeslo? O pokrývače je velký zájem!

PLACENÁ INZERCE - Pokrývačství má tisíciletou tradici, vyžaduje celého muže, který si velmi dobře vydělá a v našem kraji ho můžete studovat jen na vimperské Nerudovce.

- - -

 

Hospodářská komora zve na prachatický ples

PLACENÁ INZERCE - Hostit ho bude Národní dům a hrát na něj přijede kapela Metroklub Big Band. Samozřejmostí kromě skvělé zábavy bude i bohatá tombola.

- - -

K objednání stačí poslat na redakce@prachatickonews.cz materiály nebo informace, které chcete zveřejnit, s fakturačními údaji. Cena je 990 korun a odkaz na zprávu a materiály v ní vkládáme i na naše fb profily. - Od roku 2005 působíme v regionu, který má 52 000 obyvatel a naše stránky zaznamenávají měsíčně v průměru 15 000 unikátních návštěvníků. Počet sledujících na našich facebookových profilech (fb1 fb2) je zhruba 9500 a naše profily mají na facebooku měsíčně dosah v průměru 30 000 až 40 000 sledujících.

 

 

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky