ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Bezlepkové Šumavské mlýny jsou tady pro Vás

PLACENÁ INZERCE - Volarská bezlepková pekárna Šumavské mlýny se vrací k tradičním metodám pečení, které ctí jednak bezlepkovou kvalitu a současně mají tradiční chuť.

# Šumavské mlýny - www.sumavske-mlyny.cz

Představte si, že každé ráno můžete snídat čerstvý chléb, který nejenže lahodí vašim chuťovým buňkám, ale také je bezpečný pro vaše zdraví. Naše pekárna se vrací ke kořenům tradičního pečení a přináší řešení pro všechny, kteří se potýkají s celiakií.

Než se gluten stal veřejným nepřítelem číslo jedna, pečení chleba bylo uměním, které se předávalo z generace na generaci. My jsme se rozhodli toto umění oživit a nabídnout produkt, který je nejen zdravý, ale i neobyčejně chutný. Naše receptury jsou pečlivě vyvíjeny tak, aby byly bezpečné pro celiaky, ale zároveň si zachovaly tu pravou domácí chuť, na kterou mnozí z nás vzpomínají z dětství.

Kromě pečení chleba se také účastníme místních trhů, kde můžete naše pečivo ochutnat a přímo se nás zeptat na cokoli, co vás o našich produktech zajímá. A pro ty z vás, kteří mají náročnější životní styl, jsme zavedli i rozvoz našeho čerstvého pečiva přímo k vašim dveřím.

Víme, že jíst chléb bez obav je pro mnohé z vás, kteří bojují s celiakií nebo mají rodiny s tímto onemocněním, skoro jako malý zázrak. Naším posláním je dělat tento každodenní zázrak dostupným pro všechny.

Pokud jste již naše pečivo ochutnali nebo máte zvědavost, jaké je pečení chleba bez lepku, přijďte nás podpořit na příštích městských trzích, nebo využijte naši službu rozvozu. A pokud vám naše pečivo chutná, neváhejte tento příspěvek sdílet s vašimi přáteli a rodinou. Společně můžeme dělat malé změny, které mají velký význam!

Šumavské mlýny - www.sumavske-mlyny.cz

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky