ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Policie hledá svědky krádeže nafty a motocyklů

ZPRÁVA - Policisté z prachatického obvodního oddělení žádají případné svědky krádeže se škodou zhruba dvě stě tisíc korun, aby se jim ozvali a pomohli s vyšetřováním.

# Pátek 5/4 2024 - TEXT: Tomáš František Přibyl

FOTO poskytla Policie České republiky

Mluvčí prachatického územního odboru Policie České republiky Martina Joklová dnes 5. dubna zveřejnila informace o krádeži, kterou vyšetřují prachatičtí policisté s tím, že žádají o spolupráci případné svědky. Ke krádeži došlo ve Zdenicích nedaleko Prachatic ze středy na čtvrtek 4. dubna. Zatím neznámý pachatel se zde vloupal do nákladního vozu značky MAN, ze kterého odcizil sto litrů motorové nafty. Vůz žluté barvy stál odstavený u jednoho z místních domů.

„Dále pachatel z volně přístupného pozemku u téhož domu odcizil z průjezdu krosový motocykl značky HONDA CR 125 černé barvy - rok výroby 2006 a dále z neuzamčené dodávky značky IVECO odcizil krosový motocykl značky YAMAHA YZ 250 modré barvy - rok výroby 2020, čímž majiteli způsobil škodu za více než 200 000 korun,“ dodala prachatická policejní mluvčí.

Případní svědci mohou informace k případu poskytnout na telefonním čísle 974 236 700 nebo prostřednictvím tísňové linky 158.  

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky