ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Vimperský Majáles už postupně odhaluje hvězdy

ZPRÁVA - Organizátoři největší hudební akce našeho regionu už odhalili čtyři hlavní vystupující. Přijede slovenská rocková legenda a opět i Národní divadlo Čkyně.

    

  

# Čtvrtek 18/1 2024 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Osmý ročník Majálesu Vimperk se bude konat v sobotu 18. května tradičně v bývalém vimperském letním kině nedaleko zámku. Organizátoři ze spolku Mission Vimperk už představili na profilu festivalu postupně čtyři první jména, která návštěvníkům nabídnou a která mají zajistit tradičně vysokou návštěvnost festivalu. Loni na něj dorazilo zhruba dva tisíce platících diváků a předloni dokonce rekordních dva a půl tisíce.

Vůbec poprvé přijede na tento oblíbený festival do Vimperka rocková legenda ze Slovenska Horkýže Slíže, která pochází z Nitry a existuje už více než třicet let. Druhým velkým jménem české populární muziky pak bude Ben Christovao. Šestatřicetiletého zpěváka zná veřejnost od roku 2009, kdy se v SuperStar prosadil až na sedmé místo. Věnuje se přitom hip hopu nebo disku a dokázal už několikrát vyprodat pražskou O2 arenu. Na vimperský Majáles se přitom vrátí po pěti letech.

Na podium vimperského letního kina pak slíbil dorazit rovněž český raper Smack a také česká pop-rocková kapela UDG, která vystupuje už od roku 1998. Kromě prvních čtyř jmen už organizátoři spustili také předprodeje na síti Fox Ticket a rovněž potvrdili, že do doprovodného programu se i letos zapojí Národní divadlo Čkyně s vtipnou pohádkou pro děti i dospělé.  

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky