ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Smyk na náledí a čelní náraz se třemi zraněnými

ZPRÁVA - Dopravní policisty zaměstnala v úterý večer dopravní nehoda řidičky vozu značky Dacia Duster, po které ona a její dva spolujezdci skončili v nemocnici.

    

  

# Středa 17/1 2024 - TEXT: Tomáš František Přibyl

FOTO poskytla Policie České republiky

Nehoda se stala v úterý 16. ledna po dvacáté hodině na silnici třetí třídy v katastru obce Buk. Řidička osobního vozidla Dacia Duster tu dostala smyk na namrzlé komunikaci, přejela do protisměru, aby nakonec vyjela ze silnice a narazila do stromu.

„Při dopravní nehodě utrpěla ona i její dva spolujezdci zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice na ošetření. Alkohol u řidičky vyloučila orientační dechová zkouška. Hmotná škoda na havarovaném vozidle byla předběžně vyčíslena na šedesát tisíc korun,“ uvedla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

„Policisté nabádají řidiče k větší opatrnosti, aby nepřeceňovali své schopnosti a především nepodceňovali povětrnostní podmínky. Obzvlášť v těchto dnech je třeba počítat s větší možností tvorby náledí. Proto uberte nohu z plynu, ať se všichni v pořádku vrátíte ze svých cest domů,“ dodala mluvčí.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky