ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Zloděj v chatě snědl jídlo i poškodil vybavení

ZPRÁVA - A k jeho prohřeškům patří i znečištění a poškození podlahy výkaly. Za to vše už přitom čelí v trestním řízení obvinění hned ze tří přečinů najednou.

    

  

# Pátek 12/1 2024 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Policisté z obvodního oddělení v Netolicích vyšetřovali v minulých týdnech případ vloupání do jedné z chat v katastru Netolic. Podle toho, co zjistili, se do ní pachatel vloupal násilím někdy v průběhu loňského listopadu a několik dní v ní pobýval. Policistům se podařilo případ objasnit a aktuálně informovali, že kvůli vloupání do chaty obvinili jednadvacetiletého muže z Prachaticka z krádeže, porušování domovní svobody a také z poškození cizí věci.

„Během jeho nežádoucího pobytu v chatě stačil zkonzumovat některé potraviny a poškodit zařízení a vybavení od kuchyňských potřeb až po spací potřeby. Svými výkaly dokonce znehodnotil podlahu tvořenou linoleem s podložkou o ploše čtyřikrát šest metrů s dekorem dřeva. Majiteli tak podezřelý svým jednáním způsobil škodu za nejméně třicet dva tisíce korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.  

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky