ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Silně opilá žena bez řidičáku odřela hned tři auta

ZPRÁVA - Dopravní policisté z prachatického územního odboru Policie ČR řeší počínání jedné ženy na sídlišti ve Vimperku, kde nabourala najednou tři osobní vozy.

    

  

# Středa 1/11 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

FOTO poskytla Policie České republiky

K nehodě došlo v neděli 29. října před půl desátou hodinou večer. Podle zveřejněných policejních fotografií se místo nehody nachází zřejmě v Mírové ulici na vimperském panelovém sídlišti. Nehodu má mít podle zveřejněných informací na svědomí žena, která řídila vůz značky Ford Mondeo. Na policejních záběrech stojí zaparkovaný vedle přístřešku na popelnice.

Žena lehce narazila do tří vozů, které především odřela. Dva stojí na levé straně komunikace – černý Renault Megane a bílý VW Golf a také se trefila do bílého Citroenu Berlingo, který stojí vedle zaparkovaného Fordu. Podle fotografií se tak zdá, že žena auta nabourala při pokusu zaparkovat, což se jí nepovedlo kvůli silné opilosti.

„Orientační dechovou zkouškou jí policisté naměřili dvě promile alkoholu v dechu. Lustrací řidičky navíc zjistili, že není držitelkou žádného řidičské oprávnění. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob,“ uvedla k události další podrobnosti prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

První odhady počítají se škodou dvacet tisíc korun na voze Ford Mondeo, pětatřicet tisíc korun na Renaultu Megane, dvacet tisíc korun na Citroenu Berlingo a deset tisíc korun na voze značky VW Golf. Žena už si převzala obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky