ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Viděli jste vybržďování a potyčku U Stopařky?

ZPRÁVA - Policie hledá svědky, kteří jeli v pondělí odpoledne kolem Stopařky a viděli nebo dokonce natočili na kameru incident, který se tu odehrál mezi dvěma řidiči.

    

  

# Čtvrtek 17/8 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Policisté z obvodního oddělení v Netolicích vyšetřují nahlášené vybržďování, ke kterému mělo podle oznámení dojít v pondělí 14. srpna zhruba v 17:20 U Stopařky nedaleko Vitějovic. Od křižovatky k obci tu jela dvě vozidla – osobní vůz Škoda Octavia a dodávka Renault Master.

Policisté pracují s informací, podle které tu měl řidič Škodovky provést před dodávkou nebezpečný manévr zvaný vybržďování. Donutil tím řidiče Masteru zastavit a následně mezi nimi došlo k potyčce – slovní i fyzické.

Policie více atak nepopsala, ale zranění, která by potřebovala ošetření, jí řidič Masteru nehlásil. Zatím není známá ani příčina incidentu. Řidič Škodovky po potyčce odjel směrem na Vitějovice. Jeho vůz měl hodně světlou nebo bílou barvu.

Vyšetřování incidentu je přitom zatím na počátku, policie by potřebovala další svědectví, a proto se obrátila s žádostí o spolupráci na zpravodajská media a širokou veřejnost. „Policisté žádají případné svědky incidentu či osoby jedoucí v motorových vozidlech opatřených palubní kamerou, aby nás kontaktovali na obvodním oddělení Netolice, Václavská 120, telefon 974 236 720 či na linku tísňového volání 158,“ řekl policejní mluvčí Milan Bajcura.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky