ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Z šatny pro personál restaurace zmizelo 900 000

ZPRÁVA - Policie vyšetřuje od čtvrtka ve Vimperku krádež poměrně velké sumy peněz a obrací se přitom i na veřejnost s žádostí o případná svědectví a informace.

    

  

# Pátek 28/7 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Policisté z vimperského obvodního oddělení byli ve čtvrtek 27. července přivoláni do restaurace s barem v místní ulici 1. máje. Oznámení se týkalo krádeže hotovosti, kterou si měl odnést zatím neznámý pachatel. Ten se měl během denních hodin dostat do otevřených prostor restaurace a baru.

„Za provozu neváhal vejít až do prostoru přilehlé šatny pro personál, ze které odcizil finanční hotovost. Poškozené organizaci tak svým protiprávním jednáním způsobil škodu za bezmála 900 000 korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová. Otázky týkající se toho, proč měla restaurace v šatně tak vysokou sumu v hotovosti, policie obvykle nekomentuje.

Místo činu ohledal i kriminalistický technik a Policie ČR se obrátila prostřednictvím medií i na případné svědky. „Vimperští policisté žádají případné svědky události o informace, které jim můžete poskytnout na telefonním čísle 974 236 780 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme,“ řekla mluvčí Martina Joklová.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky