Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Vloupal se do bytu, aby napadl bývalou přítelkyni a zničil zárubně

VOLARY - 31/3 2022 - 11:26 – Volarští policisté začali trestně stíhat muže, který se vloupal do bytu v panelovém domě, aby napadl svou bývalou partnerku.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

 

K případu porušování domovní svobody a poškození cizí věci došlo koncem ledna a nyní policisté z volarského obvodního oddělení informovali, že zahájili trestní řízení s osmatřicetiletým mužem. Ten se podle dosavadních výsledků vyšetřování vloupal ve Volarech do bytu v šestém patře jednoho z místních panelových domů.

„V bytě následně slovně a poté i fyzicky napadl jednoho muže a jednu ženu. Útok se naštěstí obešel bez vážných zranění. Hmotná škoda na kovové zárubni vchodových dveří je vyčíslena na 12 000 korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Policie v přípravném řízení motivy pachatelů většinou nekomentuje, ale v tomto případě hádka a pranice souvisela zřejmě s tím, že napadená žena je bývalá přítelkyně obviněného muže. Ten přitom může čekat od soudu v nejbližších týdnech trestní příkaz s rozhodnutím o vině a trestu, protože policie případ řeší ve zkráceném přípravném řízení. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
  LOUPEŽ: Chtěl zboží zdarma, pak dával rány a skončil ve vazbě

Náraz do stromu ve vysoké rychlosti si vyžádal šest zraněných

Kriminalisté pátrají na Prachaticku po nemocném seniorovi

Jednadvacetiletý dealer inkasoval i vltavíny. Přišel si na 120 000

OBRAZEM: Prachatice vybraly nový visuální styl a také logo

"Musí ti hořet hlava," říká hudební producent Roman Holý

 
 

TOPlist

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena