Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Z nákladní soupravy vyletěl za jízdy hever. Auto za ním ho přejelo

PRACHATICKO – 18/8 2021 - 19:39 – Dopravní policisté pátrají po řidiči nákladní soupravy, který způsobil hodně horkou chvíli řidiči jedoucímu za ním.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Nehody, při kterých se uvolní z jedoucího auta část nákladu a poškodí auto jedoucí za ním, se v policejním zpravodajství bohužel čas od času objevují. Tentokrát však nešlo o náklad, ale o hever z boxu na nářadí zatím neznámé nákladní soupravy, která jela ve středu 11. srpna v 18:50 hodin po silnici I/39 u Želnavy ve směru od Volar.

Za soupravou jela Škoda Roomster, jejíž řidič už neměl možnost na velký kus nářadí reagovat a hever přejel. „Následkem toho došlo k poškození levého předního a levého zadního kola vozidla, pneumatik i disků. Řidič soupravy na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je odhadem 10 000 korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Dopravní policisté žádají případné svědky této nehody o informace. Veškeré informace můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme – Policie ČR

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

Gymnázium přetváří zahradu na třídu i zajímavý veřejný prostor

Vimperský Herrenhaus se promění na Kralikovo kulturní centrum

Mezi pokladnou a parkovištěm supermarketu zmizela peněženka

Ze dvou vojenských bunkrů u Perlovic zmizely věci za 180 tisíc

Student Luděk Němec představil novou knihu o Českých Žlebech

Třetí vážná nehoda motorkáře. I tentokrát letěl na místo vrtulník

Nejzábavnější kvíz v širokém dalekém okolí visí na plotě Dřípatky

 
 

TOPlist

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena