ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Tradiční setkání generací v hospicovém parku

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Krásný hospicový park určený pacientům i veřejnosti, a tím různým generacím, bude hostit v nejbližších dnech pohádku a také taneční vystoupení.

# Sobota 15/6 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Eva Jungvirtová - Hospic sv. Jana N. Neumanna

Hospicový park je místem, kde se střetávají různé světy. Park je primárně určen pacientům hospice, ale je přístupný i veřejnosti. Záměrně. Kromě obohacení se krásou přírody se zde mohou potkávat zdraví a nemocní a střetnout se v parku mohou i různé generace. Akce pořádané Hospicem sv. Jana N. Neumanna fungují jako osvětové.

Přijďte se setkat a prožít společné chvíle na tomto krásném místě. Již 20. června od 9:00 čeká na velké i malé Pohádková zahrada. Program pro děti bude probíhat po celý den, zahrada vyzdobená pohádkovými postavami, zdobení perníčku a v odpoledních hodinách loutkové divadlo v podání Téměř divadelní společnosti a Viktora Pirošuka.

Další příležitostí k setkání bude vystoupení tanečního souboru ZUŠ Prachatice a to 24. června od 15:00. Děti zatančí a zahrají dvě pohádky. Hospicový tým i dobrovolníci se těší na setkání s vámi. Přijďte a buďte součástí pomoci.

Vstupné dobrovolné – podpora hospicových zařízení.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky