ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Učitelky Paraplíčka se proměnily v divadelnice

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Učitelky z prachatické mateřské školy Paraplíčko se postaraly svým dětem o nezapomenutelné divadelní zpracování dvou pohádek. 

# Neděle 14/4 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY - Za MŠ Paraplíčko

Marika Šmajclová, Martina Lišková a Petra Šicnerová X

Děti, jejichž tváře zářily očekáváním, byly pozvány do upravené třídy, kde se proměnily v divadelní publikum. Učitelky se nejen postaraly o inscenaci pohádek o Karkulce a Budulínkovi, ale také vytvořily prostor pro zapojení dětí do děje. Děti byly zaujaty každým okamžikem, kdy se příběh rozvíjel před jejich očima. Kostýmy a kulisy vytvořily atmosféru, která přenesla malé diváky přímo do Karkulčina a Budulínkova světa.

Bylo neskutečně povzbudivé sledovat, jak se děti ztrácejí v příběhu a aktivně se do něj zapojují. Nezapomenutelné divadelní představení nejen rozvíjelo fantazii dětí, ale také podpořilo rozvoj komunikačních dovedností a sociálního učení. Byli jsme ohromeni energií a nadšením, které děti vyzařovaly během celého představení. Živé divadlo proměnilo prostředí školky v radost a pohádkové kouzlo. Na závěr učitelky sklidily velký potlesk. Toto představení nejenže připomnělo krásu klasických pohádek, ale také zdůraznilo důležitost kreativity v raném věku.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky