ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Čím se stanou děti ze Zahrádky, až vyrostou?

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Nový týden jsme v prachatické mateřské škole Zahrádka začali s tématem Čím budu až vyrostu. Policistou nebo harmonikářem?

# Úterý 13/2 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Barbora Škabroudová - MŠ Zahradní

Děti si hrály na lékaře, kuchaře, kadeřnice, prodavače, ale třeba i na myslivce a spoustu dalších povolání. Na předškoláky hned na počátku týdne čekal Den otevřených dveří na ZŠ Zlatá stezka. Tady pro ně byla připravena spousta zajímavých aktivit, ale určitě největším zážitkem bylo sedět ve školní lavici. Už teď se všichni nemohou dočkat, až v září vezmou tašku na záda a budou z nich opravdoví prvňáčci.

Děti ze zelené třídy měly tento týden možnost podívat se, jak to vypadá na policejní stanici, a dokonce mohly vidět i policejní automobil. Tak kdo z nich bude jednou policistou? A jelikož je období masopustu, navštívil nás ve školce kamarád Kuba, který rád hraje na harmoniku. Ukázal dětem, jak taková harmonika funguje a samozřejmě nám i zahrál.

Dětem se to velmi líbilo, protože v dnešní době se tento hudební nástroj už vidí velmi málo. A třeba jednou, až děti vyrostou, přijde nám někdo z nich zahrát právě na harmoniku. Celý týden jsme si moc užili a těšíme se na ten další. Karnevalový!

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky