ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Ples volarské umělecké školy očima tří fotografů

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Již pojedenácté se ve společenském sále volarské radnice uskutečnil ples místní úspěšné instituce, která vychovala mnoho hudebníků i výtvarníků.

    

  

# Středa 7/2 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY – Ladislav Beran

FOTO: Ivo Rolčík junior, Martin Falář a Ladislav Beran

Ples volarské základní umělecké školy tradičně zahájil V – Band, tedy kapela, která je velmi úspěšná na domácích hudebních soutěžích, ale i na kulturních akcích, kam je často zvána. Mladí hudebníci předvedli pod vedením umělecké vedoucí Kateřiny Pavlíkové nový program, se kterým budou vystupovat v letošním roce. Bylo to velmi pěkné vystoupení, za které se dostalo hudebníkům dlouhotrvajícího aplausu.

Po úvodu Martin Vaverka, frontman skupiny Friends, která na plese hrála, pozval na pódium Víta Pavlíka - ředitele ZUŠ Volary, aby spolu připili na úspěch plesu a výbornou zábavu. Vít Pavlík děkoval za to, že hosté opět zaplnili sál do posledního místečka a děkoval také mladým umělcům za krásný úvod. Nakonec popřál všem výbornou zábavu.

Letos jsem přitom na plese nebyl s objektivem sám, ale objevili se tu i dva kolegové - Ivo Rolčík junior a Martin Falář se svým zajímavým kruhovým světlem a malým fotokoutkem. Po dohodě jsme se rozhodli vám ples volarské základní umělecké školy zprostředkovat společně pohledem šesti očí.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky