ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
Ilustrační foto.  

Hodinky ze sbírky zachránily dívku z Netolic

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Technika i dobročinnost u nás v rodině pomohly zachránit život mladé dívky. Její hodinky v kritickou chvíli totiž přivolaly pomoc.

    

  

# Úterý 30/1 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY: Raušerová Věra

Mladá dívka z naší rodiny, která se léčí s epilepsií, dostala v pondělí 22. ledna epileptický záchvat, při kterém spadla ze čtyřmetrových schodů. Dívka vlastní Apple Watch, které jí v minulosti pomohli získat lidé ve sbírce na Donio. Tento den jí hodinky znovu zachránily, když identifikovaly její pád a automaticky vytočily tísňovou linku.

Protože byla doma sama a dům byl zamčený, musela na místo kromě záchranné služby dorazit i posádka místních hasičů a policie. Dívka byla nalezena pod schody v bezvědomí s rozbitou hlavou a dalším poraněním způsobeným pádem. Díky hodinkám se jí dostalo včasné lékařské péče a nyní se zotavuje ze zranění.

Ukazuje to, jaký význam mají moderní technologické inovace při záchraně lidských životů. Dívka trpící epilepsií nosí Apple Watch, které jí poskytují nejen komfort, ale i bezpečí. Prosíme proto o sdílení tohoto příběhu, abychom mohli přispět k šíření informací o tom, jak moderní technologie mohou pomáhat se záchranou životů.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky