ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Adventní čas přivedl do Zahrádky nejen Mikuláše

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Adventní čas je nejkrásnější z celého roku. V prachatické mateřské škole v Zahradní ulici jsme se všichni nemohli dočkat a až přijde a společně si ho užijeme.

    

  

# Úterý 19/12 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Barbora Škabroudová – MŠ Zahrádka

Jako první nás 5. prosince čekala návštěva Mikuláše, čerta a anděla, kteří se přišli podívat na děti do každé třídy. A protože všude slyšeli krásné básničky a písničky, zjistili, že u nás v Zahrádce máme samé šikovné a hodné děti, takže si čert nikoho neodnesl. Říkal, že je z toho trochu smutný a zkusí to tedy jinde. Od Mikuláše děti dostaly dobrou nadílku, na které si pochutnaly.

Ve všech třídách jsme si vyprávěli o adventních a vánočních zvycích a poctivě nacvičovali na vánoční zpívání. To nás čekalo ve středu 13. prosince odpoledne. Přišli maminky, tatínkové, babičky, dědečkové, sourozenci a další, kteří se nemohli dočkat, až uvidí, co krásného si děti ve své třídě připravily.

V červené třídě si děti zahrály pohádku O perníkové chaloupce. Ve žluté třídě se všechny děti proměnily v andílky. V modré třídě děti provedly diváky všemi ročními obdobími. A v zelené třídě čekali čertíci a andílci s krásnými písničkami. Společně jsme si to moc užili. A teď už se všichni těšíme na Ježíška.

Přejeme všem krásné a pohodové Vánoce a do nového roku jen to dobré.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky