ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Listopad byl na Skalce plný smíchu a radosti

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Ve školce na prachatické Skalce připravujeme dětem program na každý měsíc tak, aby byl plný zážitků, které učí nové dovednosti.

    

  

# Sobota 9/12 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Eva Čapková a kolektiv učitelek MŠ Skalka

V uplynulém měsíci jsme v naší mateřské škole prožili neuvěřitelně pestrý listopad, plný vzrušujících aktivit a dobrodružství. Děti se zapojily do několika fascinujících akcí, které obohatily jejich poznávání o našem pestrém světě.

Na začátku listopadu jsme navštívili dřípatku, kde jsme se seznámili s nebezpečnými zvířaty, která obývají nejen naše končiny. Program byl plný dobrodružství, při kterém jsme se učili, jak se chovat v případě setkání s různými zvířaty. Nechybělo ani utíkání před medvědem a reakce na chování nebezpečného psa. Největší odvážlivci měli možnost si pohladit i užovku a dokonce ji vzít do ruky či si ji dát za krk.

Listopad nám však také přinesl dvě úžasná divadelní představení. Jedno z cirkusu, kde jsme se mohli těšit na žonglování, jízdu na jedno kolce, kouzla a vystoupení vycvičených pejsků. Druhé divadlo nás zavedlo do příběhu Bubulíka, jak se stal myslivcem. Navíc, druhá třída měla možnost pustit draka, a tak navázala na naší nedávnou drakiádu.

Nezapomněli jsme ani na literaturu a v listopadu jsme navštívili místní knihovnu. Děti měly možnost objevovat nové světy prostřednictvím knih a rozvíjet svou lásku k čtení. Celkově byl listopad ve školce plný smíchu, radosti a nových dovedností. Jsme nadšeni, že jsme mohli dětem přinést takovou škálu zážitků a těšíme se na další měsíce naplněné zábavou a učením!

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky