ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Darujte zimní věci a pomozte lidem bez domova

ŽÁDOST Z REDAKČNÍHO @ - Prevent 99 pořádá opět sbírku obnošeného oblečení, bot a spacáků pro lidi bez domova, kteří navštěvují kontaktní centra naší organizace.

    

  

# Pátek 27/10 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Za Prevent 99 Kateřina Malečová Suková

Provětrejte prosím šatník a věci, které nenosíte, darujte potřebným. Víte, že i jediný pár ponožek pomůže? Pro člověka, který žije na ulici, může znamenat záchranu před omrzlinami. S příchodem chladnějšího počasí potřebují někteří klienti kontaktních center Prevent 99 vyměnit oblečení a boty, aby na ulici přečkali nadcházející zimu.

Zapojte se do sbírky a věnujte oblečení a boty, které už nenosíte. Vítané jsou všechny typy zimního ošacení, spodní prádlo, ale také spacáky, teplé deky nebo karimatky. Každý darovaný kus oblečení nebo pár bot najdou využití. Věci je možné nosit do Kontaktního centra Prevent v Prachaticích v provozní době. Zařízení sídlí na adrese Primátorská 76. www.prevent99.cz/kcpt

Sbírka se koná také v ostatních kontaktních centrech organizace v Českých Budějovicích, Strakonicích a Jindřichově Hradci. Darované věci poputují lidem bez domova, kteří navštěvují kontaktní centra organizace. Vybrané věci si zařízení mezi sebou přerozdělují, podle toho, kde je pro klienty, co potřeba. Akce potrvá celou zimu. – Děkujeme, že pomáháte.

 


 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky