ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Kemp talentované mládeže přinesl dobré zprávy

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Talentovaná fotbalová mládež z oddílů hrajících na Prachaticku absolvovala před několik dny vydařený letní fotbalový kemp v šumavské Sušici.

    

  

# Čtvrtek 24/8 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

Předseda OFS Prachatice Jiří Trněný

a GTM pro OFS Prachatice Milan Pánek

Ve dnech 18. až 21. srpna se za krásného slunečného počasí konal fotbalový kemp OFS Prachatice v Sušici. Fotbalového kempu se zúčastnilo 25 kluků narozených v letech 2013 a 2014 z devíti oddílů okresu Prachatice - z toho většina z nich hraje 1. A třídu či okresní přebor. Během pobytu proběhlo na hřišti TJ Sušice osm tréninkových hodin a přípravné utkání s TJ Sušice.

Kemp ukázal, že práce s mládeží na okrese není vůbec špatná, a to je především zásluha trenérů jednotlivých klubů. Je tedy na čem stavět při výchově nových fotbalistů. Touto cestou bychom chtěli poděkovat rodičům dětí, oddílům za spolupráci při organizaci tohoto kempu a trenérům za výbornou práci v oddílech.

Tato jejich práce je základem při sestavování mužstev výběrů OFS Prachatice v kategoriích U11, U12, U15, U17 a družstva dívek pro sezonu 2023/24, která se zúčastní celoroční soutěže všech OFS v kraji. Rádi bychom touto cestou poděkovali také paní Peterové a všem pracovníkům Hotelu Gabreta, správci areálu TJ Sušice panu Staňkovi a všem, kteří se na pořádání tohoto kempu podíleli. - Fotbalový kemp proběhl za podpory OFS Prachatice, Jihočeského krajského fotbalového svazu a FAČR.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky