ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Fotbalové loučení Lhenic se skvělým hráčem

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM - Ve svých pětatřiceti letech končí svou aktivní fotbalovou kariéru jeden z nejlepších hráčů SK Lhenice poslední doby Jakub Beran.

    

  

# Čtvrtek 3/8 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY: SK Lhenice

XSvou fotbalovou kariéru začal jako devítiletý v přípravce ve Lhenicích pod vedením svého otce a později i Petra Trnky – Merunky. Po zkušenostech v žákovských mužstvech Dynama České Budějovice, SK Janov, TJ Sokol Žabovřesky se navrátil do dorosteneckého mužstva SK Lhenice. Po přestupu do mužstva dospělých hrál pravidelně za A tým.

Přestože měl různé nabídky, odmítl profesionální kariéru s poukazem na to, že má rodinu a chce se věnovat v rámci nižších neprofesionálních soutěží. Fotbal miluje a hraje velice rád. Hraje hlavou a dokáže číst hru. Svými kousky fotbalovým uměním bavil sebe i diváky.

Poslední roky svou hru plně podřídil ve prospěch celého mužstva. Důkazem jeho lásky k fotbalu je i to, že i přes zdravotní indispozici dokázal mužstvu pomoci, když bylo potřeba. Rád, když byl požádán, vypomohl jak B mužstvu dospělých, tak mužstvu 35+.

Jeho přístup k tréninkům byl vždy příkladný. Po konci aktivní kariéry se chce věnovat již jen výpomoci mužstvu 35+. Díky Kubo!

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky