ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Třináctý Motovodraz měl správný říz i pohodu

FOTOREPORTÁŽ - V netolickém autokempu Podroužek se konal o víkendu už třináctý ročník srazu fanoušků všech motorek, dobrého piva a také rockové muziky.

# Úterý 28/5 2024 - TEXT A FOTO: Ivan Janota

Motovodraz na Podroužku založila v roce 2010 parta motorkářů z Protivína. Dlouho jezdili na různé srazy po republice, až se rozhodli si založit vlastní. Kromě let, kdy pořádání akcí omezily covidové restrikce, se tu od té doby koná Motovodraz pravidelně a letos došlo v sobotu 25. května už na třináctý ročník.

Pro milovníky motorek a ostřejší muziky jde o naprosto úžasnou akci se skvělou atmosférou. Nikdo se tu na nikoho nemračí a všichni jsou kamarádi i s objektivem reportérského fotoaparátu. Laik by asi podle vizáže čekal, že mezi ostrými motorkáři půjde o život, ale opak je pravdou a milejší lidi potkáte málokde.

Motovodraz na Podroužku je přitom hlavně spontánní akcí. Od rána se sem sjíždí lidé z celého Česka i Moravy a přijet může kdokoliv - nezáleží na věku, ani na tom, na čem jezdíte. Ani Babetta se tu nedočká odmítnutí. Sem tam dorazí někdo i autem a nechybí ani celé rodiny s dětmi nebo tříkolky, které si přivezou vlastní vozík na spaní. Na pivo a muziku sem zajdou i nemotorkáři. V programu pak nechybí vyjížďka, ale také nejrůznější soutěže pro dospělé i děti a večer byl připraven koncert.

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky