ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Netolice prožily svůj vůbec první městský ples

FOTOREPORTÁŽ - Netolická radnice pozvala první únorový pátek na svůj první městský ples. Konal se v sále místní základní umělecké školy a všichni si ho moc užili.

    

 

# Pondělí 5/2 2024 – Z REDAKČNÍ POŠTY - FOTO Ivan Janota

Za organizační tým Lucie Bedlivá Reidingerová, zastupitelka

Zaměstnanci úřadu a pracovní skupiny města ples připravili pro místní zastupitele, spolky, organizace města a spoluobčany. Protože je však kapacita sálu ZUŠ Netolice malá a jiné možnosti město v tuto chvíli nemá, byl ples spíše komornější.

Společenský sál dostal vínovo-zlatou barvu, živou květinovou výzdobu a tematický fotokoutek. Plesem prováděla Hanka Trněná, o kulturní vložku se postaral kroužek Amenty z DDM Netolice pod vedení Ellyn Marie Šindelářové a na pódium se postavila kapela Pozor, Vizita! Ta hrála dlouho do noci a tančilo se až do brzkých ranních hodin.

Letošní ročník byl pro nás start-upem, když však zpětně vidíme, jak moc si všichni ples užili, budeme v této tradici rádi pokračovat a hledat i možnosti, jak udělat ples dostupnější více lidem. Za organizační tým (Lucie Bedlivá Reidingerová, Monika Kotýnková, Petr Nekovář, Pavla Plojharová) děkuji všem, kteří se aktivně zapojili při přípravě a hostům plesu za to, jak skvěle si to spolu s námi užili!

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky