ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK
  
 

Vimperské vepřové hody vzbudily velký zájem

FOTOREPORTÁŽ - Vimperský městský park ožil poprvé vepřovými hody pod širým nebem. Místní radnice při jejich organizování spojila síly s profesionální firmou.

    

 

# Sobota 3/2 2024 - TEXT A FOTO: Tomáš František Přibyl

Vimperská radnice se rozhodla připravit první vepřové hody kvůli podnětům, které k tomu dostala od veřejnosti. A protože vyhodnotila, že není v silách města ani kulturního střediska podobnou akci připravit, pozvala firmu Food Event, která se specializuje na pořádání akcí foodfestivalového charakteru. A vyplatilo se to.

Vepřové hody se v městském parku u Volyňky konaly dnes 3. února od devíti hodin ráno a zájem veřejnosti o ně byl hodně velký. Nabídka přitom byla bohatá a pestrá. Kromě tradičních vepřových pochoutek některé stánky nabízely i speciality. Nechyběly tak třeba ani slovenské lokše nebo americké hamburgery i možnost si opéct špekáček.

Nabídka v parku byla však zajímavá i pro děti, kromě tradičního malování na obličej nebo výtvarných dílen nechyběl ani fotokoutek, starý dřevěný kolotoč a malá střelnice. Mezi lidmi se také pohyboval dobře naladěný harmonikář a masky, které předznamenávaly, že už se blíží období masopustu. A nakonec bylo možné si dát i sladkou tečku.

 



 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky