ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Otevíráme opět místo jako stvořené pro relaxaci

PLACENÁ INZERCE – Na Prachaticku začíná fungovat nové občerstvení u rybníka v krásné přírodě, které navíc oživuje místo, kde po tom řada lidí volala.

      

  

 

 # Michaela Regnerová s přítelem a rodinou

Jsme rodinný tým, který vybudoval a spouští nové výletní občerstvení u krásného Ktišského rybníka. Chceme, a už jsme začali, nabízet relaxaci u vody v přírodě a nabídneme také zábavu a vyžití.

Když jsme se do Ktiše před rokem a půl přistěhovali, zjistili jsme, že u místního rybníka několik let chybí občerstvení a mnozí nejen místní po něm volají. A tak jsme v minulém roce začali s přítelem a rodinou řešit, že bychom tu takové občerstvení vybudovali a oživili tento prostor.

Na začátku roku se nám podařilo dohodnout se s obcí a pustili jsme se do příprav. Práce nás přitom čekalo hodně - hřiště, na kterém se v minulosti konaly turnaje místních s chataři, zelo prázdnotou a bylo zarostlé a hrbolaté. Část nad pláží byla zarostlá plevelem a náletovinami. Museli jsme řešit také hromady suché trávy a místo pro ležení se menšilo.

Hřiště jsme proto vybagrovali, zavezli, okolí zkultivovali a vybudovali od základu nový stánek. Kvůli povolením a časovým možnostem jsme ho museli vybudovat v pojízdném přívěsu, který jsme si kompletně vyrobili sami. Nechali jsme si přivézt prázdný nový přívěs, zajistili vestavbu, rozvody elektřiny, vybavení, pracovní desky apod.

A nyní už jsme zahájili provoz. Sledovat nás můžete na našem facebookovém profilu Občerstvení U Ktišského rybníka a protože předpověď na blížící se víkend nám přeje, rádi Vás u nás přivítáme.

Naše snažení, do kterého jsme se pustili při práci ve volném čase, přitom nekončí. Plánujeme třeba posezení u kytar a také obnovení místních turnajů i letní promítání. Také se chceme zapojit do obecních akcí a nabídnout občerstvení například i na poutích a jarmarku.

Zároveň chceme, pokud bude vše fungovat, do tohoto místa dál investovat. Plánujeme třeba vybudovat dětské hřiště, zvelebit pláž, postavit pevné toalety s šatnami pro veřejnost - zatím využíváme zapůjčené TOI TOI v kooperaci s obcí. K našim dalším záměrům patří i nákup vybavení pro vyžití u vody.

Náš nápad se nám prostě rozrůstá pod rukama, budeme na něm dál pracovat a rádi Vás u nás přivítáme :) 

Michaela Regnerová s přítelem a rodinou

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky