ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  V Prachaticích bude opět působit dermatoložka

PRACHATICE/ZPRÁVA – Prachatická nemocnice a radnice informovaly, že v Prachaticích opět bude jako kožní lékařka působit Anna Škáchová. Ordinaci otevře v pondělí.

      

  

 

 # Středa 31/5 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Pacienti z Prachatic a okolí, kteří potřebovali péči kožního lékaře, museli za jejich službami dojíždět do Vimperka, Strakonic nebo Českých Budějovic. Nyní ale Město Prachatice a Nemocnice Prachatice zveřejnily stručné zprávy o tom, že v Prachaticích opět bude působit MUDr. Anna Škáchová, která už tu v minulosti mívala ordinaci v poliklinice.

Nově bude přijímat pacienty v hlavní budově prachatické nemocnice ve třetím patře vedle onkologie. Ordinovat začne v pondělí 5. června s tím, že bude nabízet služby kožní ambulance pravidelně v pondělí a úterý vždy od půl osmé ráno do dvou hodin odpoledne. A to po předchozím objednání.

„První objednávky lze uskutečnit už v pátek 2. června v době od 8:00 do 12:00 hodin na čísle 606 676 836. V dalším období se lze telefonicky objednávat vždy v pondělí a v úterý od 13:00 do 15:00 hodin. Pro zvýšení komfortu pacientů připravujeme ke konci června on-line objednávací kalendář, který bude k dispozici na webových stránkách www.nempt.cz,“ doplnil další podrobnosti ředitel nemocnice Michal Čarvaš.

Služby dermatologů jsou na Prachaticku dlouhodobě nedostatečně zajištěné. I ve Vimperku fungují jen ambulance několik dní v týdnu a čekací doby jsou dlouhé. Zajištění provozu kožní ordinace v Prachaticích je tak zlepšením situace. Z informací zveřejněných radnicí vyplývá, že Anna Škáchová bude v Prachaticích opět ordinovat na žádost vedení města.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky