ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  V Prachaticích řešila palčivá témata současnosti

PLACENÁ INZERCE – Do Prachatic zavítala začátkem května stínová ministryně financí Alena Schillerová. A i když měla hodně nabitý program, neodmítla pozvání na pivo.

      

  

 

 # PLACENÁ INZERCE - ANO 2011

Osobní návštěvy top politiků v regionech se stávají poslední dobou trendem napříč politickým spektrem. Politik si může v přímém kontaktu s občany ověřit náladu ve společnosti a také konfrontovat své politické přesvědčení s názory voličů. Troufnu si říct, že výjezdní besedy politiků do regionů jsou pozitivním přínosem, který nahrazuje ne příliš fungující poslanecké kanceláře.

Na setkání v Prachaticích se besedy mimo Aleny Schillerové zúčastnili Roman Kubíček, poslanec ČR a předseda Jihočeského hnutí ANO 2011 dále Ondřej Babka poslanec ČR a šéf oblastní buňky ANO, Marek Liška předseda Hnutí ANO v Prachaticích a Miroslav Lorenc zastupitel za ANO.

Po krátkém přivítání obešla paní Schillerová zcela zaplněný Radniční sál a se všemi přítomnými si podala ruku. Poté si vzala stínová ministryně financí slovo a následující hodina a půl byla zcela v její režii. Dotkla se všech palčivých témat současné doby.

Jen namátkou: téměř nulová komunikace pětikoalice s opozicí, valorizace důchodů a podání ústavní stížnosti (forma projednávání v poslanecké sněmovně a retroaktivita), porušování rozpočtové kázně vlády, rušení pošt a finančních úřadů a další témata, která negativně rezonují ve společnosti. V závěru odpovídala paní Schillerová na dotazy přítomných občanů a nechybělo ani společné focení a autogramiáda.

Placená inzerce ANO 2011

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky