ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  V Prachaticích prodal stovky gramů marihuany

PRACHATICE/KRIMI – Prachatičtí kriminalisté v pondělí zadrželi a obvinili muže, který nejméně poslední tři roky prodával hlavně v Prachaticích marihuanu.

      

  

 

 # Úterý 25/4 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Prachatický územní odbor Policie ČR informoval, že včera 24. dubna zadrželi kriminalisté z oddělení obecné kriminality pětatřicetiletého muže z Prachaticka, který prodával dlouhodobě marihuanu. Od dubna 2020 do zadržení jí měl hlavně v Prachaticích prodat v řádu stovek gramů.

„Zadržení muže předcházelo prověřování předmětné trestné činnosti, na jehož základě se kriminalistům podařilo zajistit dostatek informací a důkazů. Při domovní prohlídce kriminalisté v bytě obviněného zajistili digitální váhy, psychotropní látku marihuanu a další věci důležité pro trestní řízení,“ uvedla k případu prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Muž skončil po zadržení v policejní cele a následně převzal obvinění z nedovoleného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a hrozí mu až pět let ve vězení. Vyšetřován je přitom na svobodě. Kriminalisté nyní budou dál zjišťovat přesný rozsah jeho činnosti.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky