ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Naboso představili ve Vimperku nové album

VIMPERK/OBRAZEM – Veronika Spiegelová pocházející z Vimperka společně s kapelou Naboso představili o víkendu své nové album v městském kulturním středisku.

      

  

 

 # Úterý 21/3 2023 - TEXT A FOTO: Sarah Bende 

Nové album dostalo název Napoprvé a je složeno z nových i starších písní. Kapela Naboso je spolu teprve rok a půl, avšak málokdo by to podle jejich naprosté souhry poznal. „Jsme velice zvláštní kapela - hrajeme tak nějak od všeho kousek. V našich písních zazní jazz, šanson i blues,“ řekla zpěvačka. Kapela se objevila ve Vimperku poprvé a opět sem zavítá v září letošního roku. Zpěvačka Veronika Spiegelová ve Vimperku, odkud pochází, vystupovala již mnohokrát.

Během večera si posluchači mohli poslechnout již známé písně - například to byla Bosá, která se také objevuje na albu, ale rovněž písničky nové, jako je třeba skladba Be the light. Tu zpěvačka složila na konci své Svatojakubské pouti ve Španělsku v loňském roce.

Nepředstavovalo se však jen samotné album, ale také nový videoklip s písní Jsem a během večera se na podiu vystřídali hosté nejen z Vimperka. Na úplný závěr večera pak zazněla píseň Carpe diem, která byla jednou z prvních skladeb, které Veronika Spiegelová složila a nastartovala tím svou pěveckou kariéru.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky