ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Agresivní muž si vyřizoval účty pěstmi na ulici

VIMPERK/ZPRÁVA – Vyhrocené vztahy dvou mužů skončily nejprve rvačkou za bílého dne na ulici před školou a nyní také obviněním útočníka z ublížení na zdraví.

      

  

 

 # Úterý 21/2 2023 - TEXT: Tomáš František Přibyl

Policie ČR aktuálně informovala o obvinění muže, který napadl ve Vimperku před základní školou v ulici 1. máje dalšího muže. Panovaly mezi nimi spory, které vyvrcholily právě rvačkou, ke které došlo v prvním listopadovém týdnu loňského roku.

„Podezřelý napadl před budovou základní praktické školy ve Vimperku druhého muže, kterému uštědřil několik ran pěstí do oblasti krku a obličeje, čemuž se poškozený nedokázal bránit. Nakonec do něho strčil, následkem čehož upadl poškozený na záda, kde ho na zemi agresor znovu fyzicky napadl,“ popsala incident prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Napadený muž přitom utrpěl zranění, se kterým byl měsíc v pracovní neschopnosti a útočník mu také poškodil bundu. Vzhledem k následkům zranění, které jednatřicetiletý útočník způsobil, si nakonec vykoledoval obvinění z ublížení na zdraví a nyní může čekat od soudu trestní příkaz s rozhodnutím o vině a trestu.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky