ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Zahrádku čekal v červnu výlet vlakem i divadlo

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM – V prachatické školce v Zahradní ulici je každý měsíc pestrý. Červen v tom nebyl výjimkou a dovedl nás spoustou zážitků k prázdninám.

      

  

 

 # Pátek 30/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Iva Ambrůzová a Radka Kneiflová

Měsíc červen je ve znamení zážitků a těch měly děti z MŠ Zahradní opravdu mnoho. Společně jsme si užili výlet vlakem na Lázně, některé děti došly pěšky až do areálu lesních her nebo jen procházkou na louku, kde pozorovaly naše město Prachatice a krásy okolí.

Na dopravním hřišti si vyzkoušely bezpečnou jízdu na koloběžce a pravidla chování chodce v silničním provozu. Další dny byly ukázkou různých zaměstnání, kdy jsme se vypravili na exkurzi do divadla, a děti se mohly na malou chvíli stát opravdovými herci.

Na návštěvu nás pozvaly také studentky SPgš, které dětem ukázaly tu jejich velkou školu a vše, co se tam učí, aby z nich jednou byly také paní učitelky. Pak už nás čekalo závěrečné nocování ve školce, které bylo určeno pro starší děti a jejich rodiče. Nechybělo posezení u ohně, dobré buřtíky a samozřejmě stezka odvahy.

Srandy bylo kopice a všichni jsme si ty poslední dny v Zahrádce parádně užili. Tak hodně sluníčka a krásné prázdniny všem!

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky