ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Vystoupení nás vedla přes Den dětí do Freyungu

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM – Červnové dny mají mladé mažoretky MINIMA z Prachatic a Husince plné vystoupení. Začaly na pouti a objevily se i na Šumavském víkendu.

      

  

 

 # Sobota 24/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Dana Kubíčková - Mažoretky MINIMA

V neděli 18. června se mažoretky MINIMA (v souboru mažoretek jsou děvčata z Husince a Prachatic) zúčastnily Zemské krajinné výstavy ve Freyungu. Svým vystoupením tak obohatily ŠUMAVSKÝ VÍKEND. Představily se v mnoha formacích a s různými náčiními.

Diváci mohli vidět sóloformace, miniformace či velké formace s hůlkou, pompomy nebo flagy. Vystoupení bylo pestré i díky různým kostýmům, ve kterých děvčata cvičila. Vystoupení ve Freyungu ale nebylo jediné, které děvčata v poslední době absolvovala.

Kromě toho vystoupily také v sobotu 17. června pro hasiče v Husinci, pro něž rády zatančí i při jiných příležitostech, jako je jejich ples. Předešlý víkend tomu nebylo jinak, když 10. června zpestřily Den dětí v Husinci, na kterém stihly diváky potěšit svým vystoupením ještě předtím, než začalo pršet.

A nechyběly ani 11. června na pouti v Nihošovicích. Odměnou jim mohlo být posezení nad buřtem v příjemném prostředí a lístek na autodrom. - V souboru pracuje 37 děvčat, které každý týden trénují jak na soutěže, tak i na tyto akce. Vždy je potěší pozvání a rády předvedou to, co se během roku naučila.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky