ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Ve Starých Prachaticích jsme opět vítali léto

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM – Sobota o uplynulém víkendu patřila u nás ve Starých Prachaticích tradičnímu vítání léta. To bylo plné radosti a odehrálo se ve velkém stylu.

      

  

 

 # Úterý 20/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Zuzana Pelikánová, Bohumil Toms

 Marie Tomanová, Tetiana Piatibrat

 Michaela Pešková

Vítání léta uspořádal v sobotu 17. června Staroprachatský a Ostrovský spolek. Letos na děti čekalo takzvané okénko do Divokého západu v podobě indiánského malování na obličej, plavba na dřevěné kánoi na Stříbrném jezeře - u pádla Klekí Petra neboli Bílý Otec, k tomu Hatátitla pod vedením Nšoči, a zlatokopové. Ale to zdaleka nebylo všechno.

Odpoledne jsme zahájili ukázkou výcviku psů - takzvaného bull sportu. Na hřišti pak na děti i rodiče čekaly další zábavné aktivity - tanec s obručemi, balancovník, rýžování zlata, ukázky první pomoci a maskování poranění. Oblíbenými atrakcemi byly i projížďky na koni a na kánoi. Dostavil se také „železný Petr“!

V krásném počasí se nezapomnělo ani na občerstvení a rodiče si stejně jako děti mohli užít společně strávený čas. Za podporu akce děkujeme Městu Prachatice, MAS Šumavsko, z.s., sponzorům: Lockal U Jelena a Klas Prachatice, spolupracujícím organizacím a práci všech dobrovolníků!

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky