ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Ve Strunkovicích míří plnou parou k prázdninám

ČTENÁŘI ČTENÁŘŮM – V mateřské škole ve Strunkovicích nad Blanicí máme na konci školního roku hodně nabitý program. A ještě to v žádném případě nekončí.

      

  

 

 # Neděle 18/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 za kolektiv MŠ Strunkovice Kristýna Šimsová

Měsíc červen jsme zahájili dětským sportovním dnem. Paní učitelky si pro děti připravily pochoďáček se spoustou stanovišť: podbíhání lana, chůze siamských dvojčat, tvoření mandaly z přírodnin, opičí dráha apod. Za své výkony každý obdržel medaili a sladkou odměnu.

V následujícím týdnu proběhlo rozloučení s předškoláky, kteří v září usednou do lavic základní školy. Spolu s jejich rodiči jsme si užili krásné odpoledne plné her, zábavy a tvoření. Nechybělo ani překvapení v podobě nacvičené společné písně a závěrečné pasování na školáky.

Ke konci školního roku neodmyslitelně patří i školní výlet. Naše školka zavítala do centra ekologické výchovy ve Strakonicích, kde byl pro děti připraven bohatý program: poznávání zvířat s možností blízkého kontaktu a jejich krmení, pohybové hry ve venkovním areálu a v neposlední řadě i opékání buřtů. Moc se nám tam líbilo!

A jak strávíme poslední dny před letními prázdninami? Nápadů v hlavách našich paní učitelek je spoustu, ale jedno víme jistě: Bude to jízda až do konce!

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky