ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Senioři v Národním domě ukázali, že mají talent

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Osm souborů seniorských klubů ze čtyř jihočeských měst vystoupilo pro zhruba 159 diváků v Národním domě na přehlídce Senioři mají talent.

      

  

 

 # Pátek 9/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Hana Rabenhauptová, Město Prachatice

Městská organizace Senioři ČR Prachatice - pod vedením Zdeny Hrůzové a asistenta Karla Hrůzy - připravila se svými členy krásné odpoledne, kde se všichni bavili. Vstoupily soubory Klub aktiv České Budějovice Zpívání pro radost, taneční soubor Slunečnice České Budějovice, pěvecký sbor Rozmarýn České Budějovice, Pěvecký soubor Radostné Přátelství Prachatice, Zbytinské baby, Senior taneční country klub SenSen Prachatice, harmonikářský Kvintet České Budějovice a pěvecký sbor Gloria České Budějovice.

Přes čtyřicet písní a tanců předvedlo 108 účinkujících s několika nástroji (housle, harmoniky, foukací harmonika, housle, kytara…). Vystupující pozdravil místostarosta města Prachatice Jan Kotrba, který zároveň předal upomínkové předměty všem souborům. Závěr patřil jak společnému zpěvu, tak tancům. Nikdo nebyl sám – což je také motto seniorské prachatické organizace. „Nadějí, láskou a vírou se píseň může stát…“ se zpívalo.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky