ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Mary Lou zakončila taneční sezónu stříbrem

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Prachatická taneční country skupina Mary Lou při domě dětí přivezla druhé místo z mistrovství republiky v Line Dance v Písku.

      

  

 

 # Středa 7/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Jitka Nováková, vedoucí Mary Lou 

Letošní taneční sezóna skupiny Mary Lou byla velmi bohatá a pestrá. Odstartovala vydařeným vystoupením na podzimních Městských slavnostech v Prachaticích a pokračovala účastí na taneční soutěži v Písku, odkud si přivezly své první medaile naše nejmladší tanečnice.

Pak již následovala vánoční besídka a přípravy na plesovou sezonu. S mladými tanečníky jste se mohli potkat například na hasičském plese ve Zbytinách nebo na country bálech v Prachaticích či v Záblatí.

Pro děti bylo připraveno i několik soustředění s tanečními lektory nebo jiným zajímavým programem. Nejvíce jsme si užili víkend v Jindřichově Hradci, kde jsme relaxovali v bazénu, hráli jsme noční hru s bílou paní a učili jsme se nové tance.

Nádhernou pomyslnou tečkou za taneční sezonou byl uplynulý víkend, kdy se vybrané tanečnice zúčastnily Otevřeného mistrovství ČR v Line Dance, které se konalo v Písku. Se třemi povinnými sólovými tanci se do finále probojovaly hned dvě naše tanečnice.

Mezinárodní porotu zaujala Vanesa Šnajdrová, která byla ve dvou tancích druhá a v jednom první. Celkové skóre pak Vanesce přineslo stříbrnou medaili. Gratulujeme a přejeme hodně zdaru při přípravě na kvalifikační soutěž pro mistrovství světa, která Vanesku bude čekat na podzim.

Taneční skupina Mary Lou působí při Domě dětí a mládeže Prachatice. Tradičním i moderním country tancům se věnuje v Prachaticích a ve Zbytinách. - Děkujeme za podporu naší činnosti Domu dětí a mládeže Prachatice, obci Zbytiny a rodičům a zveme mezi nás nové zájemce o tento styl tance.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky