ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Ve školce Paraplíčko jsme putovali se zvířátky

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Na první červnový den připadá již tradičně mezinárodní Den dětí. Tento den je spjatý s radostnými oslavami, soutěžemi či dárečky.

      

  

 

 # Středa 7/6 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Marika Šmjaclová a Martina Lišková, MŠ Česká

V naší školce Paraplíčko jsme tento svátek oslavili již 29. května. A bylo rozhodně na co se těšit! Počasí nám přálo, sluníčko svítilo jako o závod a z výšky děti vybízelo, aby si tento den užily co nejvíce. A mohlo se začít! Putovali jsme se zvířátky - čekala nás cesta plná zábavy, her a soutěžení.

U každého stanoviště nás přivítalo zvířátko, u kterého jsme vždy museli splnit nějaký úkol, tak abychom mohli dostat razítko a dostat se blíž k hlavní výhře dětského dne. Po celou dobu nás provázela radost, dětský smích a kamarádské povzbuzování.

Na konci naše malé účastníky čekala nejenom sladká odměna, ale také velký hrad, kde se všichni mohli sklouznout (i paní učitelky s paní ředitelkou – ale to je tajemství). Příjemnou rodinnou atmosféru umocnilo i společné opékání buřtíků. Nechyběla ani diskotéka. Prožili jsme krásné odpoledne plné smíchu a zábavy.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky