ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Děkujeme všem za podporu našeho foodfestivalu

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – V sobotu uspořádal náš spolek Kulturou a vzděláním společně už druhý foodfestival nazvaný Parkán společně 23.

      

  

 

 # Středa 17/5 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Pavel Hodina - Kulturou a vzděláním společně

Navzdory tomu, že nám nepřálo počasí, se sešla velmi slušná návštěva. Nesmírně si toho vážíme a upřímně všem příchozím děkujeme. Doufám, že si to všichni užili a ochutnali některá netradiční jídla. Účast je pro nás oceněním a odměnou za úsilí při přípravě a organizaci - včetně finančního a personálního zajištění. Kdo někdy podobnou akci organizoval, ví, co to obnáší práce začínající už několik týdnů a měsíců před akcí.

Dále bych chtěl poděkovat i všem účinkujícím, kteří ukázali své umění a také prodejcům, kteří k nám přes nepřízeň počasí přijeli leckdy i z opačného konce republiky. Samozřejmě velký dík patří také sponzorům, hasičům z Vitějovic za pronájem stanů a posezení, DDM PT za velmi zajímavý program pro děti a všem ostatním, kdo se na akci podíleli – včetně našich přátel, kteří nám hodně pomohli s přípravou a následným úklidem.

Škoda, že nevyšlo lepší počasí, protože je vidět, že takové akce táhnou a mají velký úspěch. Nyní si chvilku odpočineme, ale již teď přemýšlíme nad dalším ročníkem a také nad nějakou další zajímavou akcí, která by potěšila naše spoluobčany. Všem přejeme krásný zbytek jara - snad již s lepším počasím a pěkné slunečné léto. Možná již na jeho konci se společně někde uvidíme.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky