ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Díky Křížkovým a muzeu za nádhernou výstavu

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Do naší redakce dorazilo poděkování rodině pana Křížka a Prachatickému muzeu za nádhernou výstavu obrazů pana Škudly.

      

  

 

 # Úterý 16/5 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY:

 Za rodinu Selnerovu a Kadlecovu Věra Kadlecová

Dovolte mi prosím velmi poděkovat rodině pana Augustina Křížka, Prachatickému muzeu a paní kurátorce Zdence Oberfalcerové za uspořádání nádherné výstavy obrazů prachatického malíře pana Rudolfa Škudly – Prachaticko zachycené v čase.

Něco tak úžasného musí každý z Vás, pokud bydlíte v Prachaticích a okolí, určitě vidět! Nádherné obrazy nejen Prachatic, ale i okolních městysů a vesniček – například Husince, Vlachova Březí, Strunkovic, Chluman, Kahova, Drslavic, Kratušína, Zábrdí, Lipovic, Protivce, Chrobol, Těšovic, hradu Helfenburk... Vás zaujmou a zcela pohltí.

Plno vesnických stavení a přírodních zákoutí dnes vypadá úplně jinak než na vystavených obrazech, ale ze všech těchto překrásně namalovaných výjevů je cítit, jak měl pan malíř Rudolf Škudla celou Šumavu rád, až vás to dojímá. Proto prosím neváhejte a běžte se do 28. května na tuto krásnou a nezapomenutelnou výstavu do Prachatického muzea podívat.

Za rodinu Selnerovu a Kadlecovu Věra Kadlecová

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky