ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Na Krumlovské žili týden s čarodějnicí Citronelou

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Děti z prachatické mateřské školy v Krumlovské ulici prožily celý týden ve znamení dobrodružství a kouzel s čarodějnicí Citronelou.

      

  

 

 # Pondělí 8/5 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Ilona Pešková, Lenka Prášková - MŠ Krumlovská  

Ta je doprovázela po celý týden a čekala na ně hned v pondělí ráno ve třídě. Na úplném začátku byla pohádka Malá čarodějnice v městském divadle. V úterý se předškoláci vydali na stezku čarodějnice, která ztratila koště. Malí pomocníci jí pomáhali koště usilovně hledat pomocí nejrůznějších úkolů. Nakonec byli tolik odvážní a stateční, že se jim jej podařilo najít a velkou odměnou jim byl objevený poklad.

Další den na děti čekala lekce létání na koštěti a další pohybové aktivity, které musela Citronela zvládnout na filipojakubskou noc. Čtvrteční ráno se neslo v duchu sletu čarodějů a čarodějnic. Přeměna se opravdu vydařila a kouzlilo se nakonec nejenom ve třídě, ale i venku na zahradě.

Poslední den vyvrcholilo čarodějnické veselí vařením lektvaru krásy a dlouhověkosti pro samotnou Citronelu. Všichni si společně vyzkoušeli míchání lektvaru, který voněl po citronech a sedmikráskách. Tak tenhle čarodějnický týden stál opravdu za to!

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky