ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Haló pane Karnevale, vítáme tě v Paraplíčku

PRACHATICE/OD ČTENÁŘŮ – Únor je neodmyslitelně spojen s masopustním veselím, proto jsme i v naší mateřské škole Česká, zvané Paraplíčko, připravili velký karneval.

      

  

 

 # Pondělí 20/2 2023 – Z REDAKČNÍ POŠTY

 Marika Šmajclová a Martina Lišková, MŠ Česká

Karneval se u nás řadí k nejveselejší, nejbarevnější a nejoblíbenější akci, na kterou děti vzpomínají ještě v dospělosti. Tu si děti užily plnými doušky ve čtvrtek 16. února. Školka se prostřednictvím nepřeberné škály úžasných masek proměnila v říši pohádek a fantazií.

Díky šikovným maminkám, které pečlivě a s láskou připravily dětem nápadité převleky, se děti alespoň na chvilku staly vysněnými postavičkami či zvířátky. Ve školce se proháněli překrásné masky – hasiči, policisté, meloun, víly, čarodějky, čertíci, Červená Karkulka, Elsa a Anna, indiánka s indiánem, Spidermani, piráti, princezny, klauni, dýně, kostlivec, myslivec, jednorožec, kočičky, Batmani a spousty dalších.

Karnevalové masky společně s učitelkami a rodiči tančily, soutěžily a užívaly si pořádného veselí až do pozdního odpoledne. Za účast na hrách a soutěžích byly děti sladce odměňovány. Po celou dobu karnevalu byl k dispozici Baby bar, kde se mohli všichni přítomní občerstvit a načerpat sílu k dalšímu tanci či soutěži.

Děti jenom zářily, byly nadšené a spokojené. Přesně tak má vypadat každý při masopustním veselí. A jak si toto zábavné odpoledne užily děti ve školce, tak to vám napoví fotografie… Děkujeme všem za účast. - Na shledanou, pane Karnevale a těšíme se na tebe opět příští rok.

 

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky