ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Tříkráloví Boni Pueri u Panny Marie opět nadchli

CHROBOLY/OBRAZEM – Sobotní tříkrálový koncert v podání světoznámého českého chlapeckého sboru Boni Pueri v Chrobolech byl opět velkolepý - sbor tu vystoupil i předloni. 

      

  

 # Pondělí 9/1 2023 - Z REDAKČNÍ POŠTY

 Petr Jan Juhaňák - chrobolský farník

Oblíbený sbor přilákal na své vystoupení doslova davy návštěvníků - do místního poměrně velkého kostela Narození Panny Marie se všichni ani nevešli. Desítky lidí, kteří se už nedostali do kostela, po celou dobu koncertu stáli před hlavním vchodem.

Přesto byl koncert doslova úchvatný a stal se třešničkou na pomyslném vánočním dortu, na kterém jsme si všichni mohli pochutnávat. Zazněly překrásné tóny vánočních koled, ale i takové skladby, jako Ave Maria od Giulia Cacciniho, nebo Hallelujah z oratoria Mesiáš.

Chlapci zpívali a tančili jak o život. Rozezpívali a roztleskali doslova celý kostel. Překrásné české koledy doplnily i nádherné světové skladby, jako katalánská koleda FUM,FUM,FUM, ADESTE FIDELES, CAMPANAS DE BELÉN,CAROL OF THE BELLS, STILLLE NACHT a spoustu dalších. Bylo to nádherné vánoční pohlazení pro všechny přítomné.

Koncert dirigoval pan Marek Štilec a klavírní doprovod zajistil pan Robert Fuchs. I jim samozřejmě patří velký dík za tak krásný zážitek. Potlesk ve stoje od všech přítomných opět nebral konce a lidé z kostela odcházeli dojatí a plní radostných zážitků.

Chtěl bych touto cestou ještě jednou moc poděkovat všem, kteří nás podpořili a pomohli nám především s tím, aby si všichni přítomní odpočinuli, potěšili se, anebo třeba nabrali novou sílu a inspiraci do dalších dní nového roku 2023.

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky