ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Na Majálesu táhli nejvíc Pokáč, Mňága a Koller

VIMPERK/FOTO – Největší hudební akce našeho okresu – Majáles Vimperk – za sebou má sedmý ročník. Nový rekord návštěvnosti sice nepřinesl, ale i tak se vydařil.

      

  

 

 # Pondělí 22/5 2023 - TEXT A FOTO: Tomáš Přibyl a Sarah Bende 

Vimperský spolek MISSION, který festival Majáles Vimperk pořádal v sobotu 20. května odpoledne a večer ve vimperském letním kině, se netajil snahou překonat loňský rekordní ročník. Na ten přišlo zhruba 2500 lidí. A to i proto, že po dvou covidových letech chudých na hudební akce Majáles v podstatě otevíral českou festivalovou sezónu.

Letos měl vimperský festival větší konkurenci v tom, kolik se o víkendu konalo nejen hudebních akcí, a i přesto dokázal přilákat skvělých 2000 platících návštěvníků. Navíc jim opět nabídl pestrou hudební směs kapel a stylů, doprovodný program, který nezapomněl ani na děti a především tu znovu vládla pohodová festivalová nálada. Návštěvníky přitom přišla pozdravit i starostka Vimperka Jaroslava Martanová.

My jsme pro vás nafotili dění ve festivalovém areálu a vystoupení AM Bandu, kapely Last June, písničkáře Pokáče, legendární Mňágy a Žďorp z Valmezu a hlavní hvězdy festivalu, kterou byl rocker David Koller se svou kapelou.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky