ZPRÁVY - FOTO - OD ČTENÁŘŮ - INZERCE - REDAKCE - CENÍK

 
  Volarský městský ples nabídl skvělý program

VOLARY/FOTOREPORTÁŽ – Sobotnímu plesu volarské radnice vládla barva bordó, vynikající hudba, raut i tombola a také program, který nabídl spoustu zábavy včetně kouzelníka.

      

  

 

 # Pondělí 30/1 2023 – TEXT: Ladislav Beran

 FOTO: Ladislav Beran a KIC Volary

O zahájení plesu se postarali tradičně na vysoké společenské úrovni moderátor večera Roman Hajník a starostka města Martina Pospíšilová. Roman Hajník, kterého Volarští znají třeba i z moderování místních Slavností dřeva, také představil kapelu MP3, která se starala o výbornou zábavu po celý večer.

Předtančení plesu se ujali Edita Hudíková a Daniel Tlapák z tanečního klubu MZ Dance Team Praha. První část patřila standardním tancům a všechny tanečníky v sále naladil jejich ladný pohyb i dech beroucí sestavy. Oba dosáhli nejvyšší národní třídy v latinskoamerických i standardních tancích a v průběhu večera vystoupili dvakrát.

Po prostoru na tanec návštěvníků plesu pak přišel na řadu i kouzelník Martin Čejka. Ten je držitelem několika prvních míst i cen Grand Prix a to především v nejtěžší kategorii iluzionismu - manipulaci. Rovněž jeho vystoupení bylo úžasné.

Na plese přitom nechybělo kromě tance ani dobré jídlo v podobě rautu. Připravili ho zaměstnanci hotelu Bobík. A také tombola stála za to. Její losování bylo připraveno tradičně na půlnoc. Krátce poté navíc přišlo překvapení v podobě nedlouhého výpadku proudu, o který se postarala silná námraza. Kapela MP3 si však věděla rady i s tím, takže tu zazněla klasická španělská kytara nebo klarinet bez ozvučení.

 

 

 

 

 
 

Od 12. září 2005 - Všeobecné smluvní podmínky